HUNFILEX 2022 felhívás

Kedves Gyűjtőtársak!

Mint tudjátok, 2022-ben Magyarország (=MABÉOSZ ez esetben.) rendezi a bélyeg világkiállítást. Nem gondolom, hogy az életünkben lesz még hasonló.
https://hunfilex2022.com
A kiállítás időtartama 2022 március 31. – április 3.
Ennek sikeres megrendezése és lebonyolítása érdekében várjuk önkéntesek jelentkezését az alábbi témákra, napokra:

március 29. kedd: fizikai munka: keretek mozgatása, felállítása. Berendezés.(Jelentkezés Tóth Gábornál és/vagy nálam)

március 30. szerda.: a kiállítási anyagok felrakása. de-du este és ha kell éjjel…Kommunikáció a komisszerekkel idegen nyelven.
(Jelentkezés Bánás Artúrnál és/vagy nálam)
március 31. – április 3.: INFO stand a kiállítás alatt folyamatosan. Egymást váltogató nyelveket beszélő ápolt megjelenésű önkéntesek kellenek. A filatéliai ismeret természetesen előnyös…(Jelentkezés Leitold Lászlónál és/vagy nálam)

április 3. du – április 4. A kiállítási anyagok leszedése. Amíg van mit leszedni. Április 3-án az azonnal távozókét kell leszedni.
(Jelentkezés Bánás Artúrnál és/vagy nálam)

április 4. esetleg 5. is? fizikai munka: keretek lebontása. Kamion bepakolása
(Jelentkezés Tóth Gábornál és/vagy nálam.)

A fizikai munkák végzésére természetesen nem 60+ korosztályú filatelisták jelentkezését várjuk…. A piros és zöld kategóriára viszont – ha nem is kizárólag – igen.
Az önkéntes munka gimnazisták esetén a kötelező közösségi munkaként bejelenthető és betudható lesz. A Mabéosz tagság nem feltétel.

***Juttatások:póló, állandó belépő, ebédnem budapestieknek a fentieken kívül szállás és reggeli is. És talán még valami…?

Tudom, hogy a címzettek közül már többen jelentkeztek is – próbáltak jelentkezni. Kérem, hogy a biztonság kedvéért ezt ismételjék meg. Akik csak korlátozott munkaidőben tudnak jönni, jelezzék, jelentkezzenek. Aki nem tud munkát vállalni, az is terjesztheti a felhívást!
Februárban részletes eligazítás lesz.

email címek:
Bánás Artúr: artur@atcomp.hu
Leitold László: leitold62@outlook.com
Vihar Levente: lvihar@gmail.com

Üdvözlette!:
Vihar Levente

Vélemény, hozzászólás?