Emlékoldal

Elhunyt tagjaink

(2022 december)
Hada Tibor gyűjtőtársunk életének 93. évében, hosszas betegség után 2022. december 2-án elhunyt.
Egy munkában, társadalmi tevékenységekben gazdag élet, és több mint 80 éves gyűjtői tevékenység zárult le. Korábban egyik legaktívabb vezetője és kiállítások szervezője volt a körnek. Ezért nyerte el 2011-ben a MABÉOSZ legmagasabb elismerését, a Tiszteletbeli Tag címet. Terjedelmében a legnagyobb, téma választékában a legszélesebb székesfehérvári gyűjteménnyel rendelkezett, melyekről helyi és országos kiállításokon is többször eredményesen szerepelt. Igen aktív cserkészvezető volt, és ebből következett, hogy jelentős bélyeggyűjteményt állított össze a cserkészet témakörében. Utolsó napjait talán enyhítette, hogy bélyeggyűjteménye értő, gyűjtői kezekbe került, a teljes cserkész anyagot pedig a Bélyegmúzeum fogadta be. Halálával igazi bélyeggyűjtőtől búcsúzunk. Nyugodjék békében!

(2022 április)
Bödő László gyűjtőtársunk életének 85. éveben elhunyt. Harminc évig volt a MABÉOSZ és a városi kör tagja. Igazi gyűjtő volt. Betegsége hosszú évek óta a lakásba zárta, de családja támogatásával és az internet segítségével építette gyűjtői kapcsolatait, ápolta és fejlesztette gyűjteményét. Emlékét megőrizzük.

(2021 február)
Balogh György János, 1972 óta a MABÉOSZ illetve a Városi Bélyeggyűjtő kör tagja, életének 85. évében elhunyt. Emlékét megőrizzük.

(2019. október)
Bazsó Ferenc tagtársunk, 1959 óta MABÉOSZ tag, 96 éves korában elhunyt. Emlékét megőrizzük.

(2019. június)
Fejes Péter, 1960 óta a MABÉOSZ és a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Körünk tagja 86 éves korában elhunyt. Aktív tagként gyűjteményéből számos alkalommal mutatott be részleteket helyi és regionális kiállításokon. Emlékét megőrizzük.