HUNFILEX 2022

Tisztelt Gyűjtőtárs,

Most nem Regionális cserenappal és köri árveréssel jelentkezem, hanem szeretném felhívni az általam hosszú évek alatt összegyűjtött címlistán szereplő gyűjtőtársaknak a legfontosabb információkat az évtized legnagyobb magyar filatéliai rendezvényéről, a HUNFILEX 2022 világkiállításról.

IDŐPONT: 2022. 03.31. – 04.03. (csütörtöktől – vasárnapig)

NYITVATARTÁSI IDŐ: minden nap 10,00 – 18,00 óra között

HELYSZÍN: Budapest, GROUPAMA Aréna (Üllői út 129.)

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG: Népliget felől, vagy a Nagyvárad tér felől, az autóval érkezőknek az Albert Flórián út felőli ingyenes mélygarázst javasoljuk, onnan lifttel lehet feljutni a földszintre, majd egy újabb lifttel a megfelelő emeletekre. Így „száraz lábbal” megközelíthető a kiállítás, ha netán esik az eső.

MIT LÁTHATUNK?

I.                    emelet: RITKASÁG-KABINET: A Bélyegmúzeum mutatja itt be a magyar filatélia legritkább darabjait. Az egyik fő látványosság lesz!

II.                  emelet: fő kiállítási tér világhírű magyar és külföldi kiállítási anyagokkal, magyar és külföldi kereskedői standokkal, büfével

IV.                emelet: a kiállítási terület folytatása, itt főleg a postatörténeti anyagok bemutatása történik.

Ha valaki közben megéhezik, vagy megszomjazik, akkor a II. emeleti büfét keresheti fel, vagy a Gólvonal éttermet, amely a főbejáraton kimenve pár méterrel arrébb található az Üllői út irányába.

FIGYELEM: a kiállítás 1000 Ft-os belépővel látogatható, vagy 2500 Ft-os 4-napos bérlettel. A napi belépő feljogosít mindenkit egy aznapi különleges emlékív vásárlására.

Találkozunk a helyszínen!

Czirók Dénes

a Szervező Bizottság elnökh.

Vélemény, hozzászólás?